Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö

Johdanto

Aller-G:n tehtävänä on lisätä yleistietoisuutta, tarjota palvelua, opettaa sekä lisätä tietoisuutta kaikkien ruoka-aineallergioista kärsivien puolesta. Sovellus ja verkkosivusto tarjoavat tietoja, resursseja, viitteitä ja sisältöä, joiden tarkoituksena on auttaa ihmisiä hallitsemaan hengenvaarallisia ruoka-aineallergioitaan. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai jos olet haluat tarkistaa tai korjata lapsesi tai sinun henkilökohtaisia ​​tietoja, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevan sähköpostin kautta.

Sähköposti: contact@aller-g.app

Email: contact@aller-g.app

Sitoutumisemme yksityisyyteen

Me Aller-G:ssä tunnistamme yksityisyytesi säilyttämisen tärkeyden. Tämän selosteen tarkoituksena on selittää menettelyt, joita toteutamme henkilötietojesi suojaamiseksi, tapa, jolla käytämme näitä tietoja, ja valinnat, jotka voit tehdä henkilötietojesi käytöstä. Pääset tähän tietosuojakäytäntöön jokaiselta sivulta löytyvän linkin kautta. Aller-G on sitoutunut säilyttämään yksityisyytesi ja kunnioittamaan tätä käytäntöä.

Muutokset tähän käytäntöön

Aller-G pidättää oikeuden muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa. Parantaaksemme sinua ja yksityisyyttäsi koskevia käytäntöjä, ilmoitamme sinulle kaikista tämän käytännön muutoksista näkyvällä ilmoituksella verkkosivustomme kotisivulla (www.aller-g.app), jossa todetaan, että muutos tai päivitys on tullut tietosuojakäytäntöön. Suosittelemme, että luet nämä ehdot ja käytännöt.

Keräämämme tiedot ja miten niitä käytetään

Voit käyttää verkkosivustoa ja Aller-G-sovellusta antamatta henkilökohtaisia ​​tietoja. Järjestelmä ei kuitenkaan voi auttaa sinua ja/tai pääsysi on rajoitettu joihinkin sovelluksen osiin. Jos päätät rekisteröityä postituslistoillemme tai rekisteröityä käyttäjäksi, ostaa tuotteita tai osallistua tapahtumiin tai kilpailuihin, sinua pyydetään toimittamaan tarvittavat henkilötiedot, kuten nimi, sukupuoli, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksutiedot, yhteys ruoka-aineallergioihin ja syntymäpäivä. Näiden tietojen keräämisen tarkoituksena on auttaa Aller-G:tä ottamaan yhteyttä käyttäjiin ja ottamaan vastaan maksuja verkossa. Aller-G käyttää näitä henkilötietoja myös käyttäjien konsultointiin verkkomateriaalin, aktiviteettien ja uusien tapahtumien kautta ja tarjotakseen käyttäjille mahdollisuuden tehdä lahjoituksia ohjelmiin sekä paikallisiin ja kansallisiin aloitteisiin.

Vapaaehtoiset, lahjoittajat ja tapahtuman osallistujat keräävät tietoja Aller-G:n kautta sekä verkossa että muualla. Nämä tiedot voivat sisältää nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, iän ja tietoja käyttäjistä. Tiedot kerätään verkossa rekisteröintilomakkeiden, sosiaalisten verkostojen, sähköpostin ja jakamisen kautta. Aller-G käyttää näitä henkilökohtaisia ​​tietoja ilmoittaakseen käyttäjille, yrityksille, vapaaehtoisille ja pelastusryhmille paikallisista ja valtakunnallisista aktiviteeteista ja tapahtumista sekä tutkimusaloitteista.

Vierailijoille ja jäsenille, jotka ovat kuuluvat Euroopan unioniin, seuraava taulukko sisältää GDPR:n edellyttämät tiedot henkilötietojesi käytöstä.

Henkilökohtaiset tiedot

  • Yhteystiedot, mukaan lukien nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

  • Ostajan tiedot, mukaan lukien luottokortin numero, yhteystiedot ja laskutustiedot.

  • Väestötiedot, mukaan lukien ikä, mieltymykset, sukupuoli, akateemiset tutkinnot, etninen tausta, ilmoitetut mielenkiinnonkohteet ja itse allergiatiedot.

  • Tekniset tiedot, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaimen ja/tai matkapuhelimen tyyppi tai malli, alueen nimi, käyttöajat ja viittaavat verkkosivustot.

Käsittelyn oikeusperusta

  • Suostumus toimittamaan sinulle pyytämäsi sisältö.

  • Sopimussuhteen tarpeen mukaan.

  • Jotta voimme tarjota sinulle pyytämäsi sisällön.

  • Laillinen tavoite tarjota sinulle sopivaa sisältöä.

  • Oikeutettu tavoite tarkistaa jäsenet ja optimoida verkkosivuston suorituskyky.

Henkilökohtaiset terveystiedot

Aller-G:lle lähetettyihin erityiskysymysten vastauksista kootut henkilökohtaiset tiedot käytetään vain sisämarkkinatutkimuksena auttaaksemme meitä palvelemaan sinua paremmin. Kaikkia muita tähän verkkosivustoon syötettyjä tietoja käytetään yksinomaan kumulatiiviseen demografiseen analyysiin, eikä näihin analyyseihin sisälly mitään henkilökohtaisen tunnistamisen mahdollistavia tietoja. Tietoja käytetään luomaan kumulatiivisia raportteja vain sisäiseen käyttöön, ja ne tyhjennetään 7 kalenterivuoden kuluttua kirjautumispäivästä.

Maksutiedot

Vaadimme maksutiedot, kuten luottokortin numeron ja viimeisen käyttöpäivän, kun teet ostokset tai rekisteröidyt maksulliseen tapahtumaan. Aller-G käyttää globaaleja maksutapoja ja kolmansien osapuolten välittäjiä (luotto-yhtiöt ja verkkolaskutusjärjestelmät) käsittelemään tekemiäsi lahjoituksia ja verkkomaksuja. Luottokorttitietosi salataan, kun ne siirretään prosessoriin, ja ne siirretään suojatun yhteyden kautta tietokoneen ja palvelimemme välille alan standardin mukaisten suojattujen menetelmien (SSL) kautta henkilötietojesi turvallisuuden takaamiseksi. Näitä arkaluonteisia henkilötietoja ei jaeta kolmansille osapuolille paitsi käsittelijälle, ja Aller-G tallentaa ne vahvistustarkoituksiin tai toistuviksi lahjoituksiksi ja/tai ostoksiksi, jotka olet hyväksynyt.

Evästeet, GIF-tiedostot, loki

Evästetiedostot ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkosivusto ja/tai sovellus voi ladata vierailevan tietokoneen kiintolevylle toistuvien kävijöiden tunnistamiseksi, jotta voidaan helpottaa verkkosivuston käyttökokemusta ja seurata verkkosivuston käyttöä sekä vierailijan pääsyä verkkosivustolle ja sen käyttöön.

Aller-G käyttää evästeitä yhdessä demograafisen datan kanssa, jotka auttavat meitä julkaisemaan tehtävämme, ohjelmamme ja tapahtumamme paremmin vierailijoille ja potentiaalisille käyttäjille verkkosivuston toimivuuden ja käyttökokemuksen parantamiseksi. Saamme tietoja, jotka sisältävät IP-osoitteet, selaintyypit, päivämäärä- ja aikaleimat sekä vierailijoiden ilmoittautumistiedot verkkosivustollamme.

Lisäksi Aller-G käyttää evästeitä, jotta voimme seurata muita verkkosivustomme kävijöiden kesken yhteydessä olleita verkkosivustoja, mitä verkkosivustomme sivuja kävijät käyttävät ja mitkä kiinnostavat eniten ja jotta voimme muodostaa yhteyden kävijöiden tarjoamiin tietoihin Aller-G:ssa, kun he lahjoittavat ja/tai käyttävät ja/tai ilmoittautuvat verkkosivustolle ja/tai sovelluksellemme.

Käytämme evästeitä verkkosivustolla muistamaan käyttäjänimesi. Verkkosivustot, jotka sisältävät muita Aller-G:n hallinnoimia ohjelmia, voivat sisältää tietoja evästeiden käytöstä näillä verkkosivustoilla.

Tietojesi jakaminen kolmansille osapuolille

Aller-G ei koskaan jaa tai myy sähköpostiosoitettasi kolmansille tai muille osapuolille ilman suostumustasi. Verkkosivujen ja/tai sovelluksemme keräämiä henkilökohtaisia ​​tietoja ei koskaan jaeta tai myydä kolmansille osapuolille.

Jos asut Kaliforniassa, Yhdysvalloissa, klikkaa tästä nähdäksesi yksityisyydensuojasi Kalifornian lain mukaisesti.

Julkiset foorumit

Aller-G neuvoo käyttäjiä, että verkkosivustolla julkaistut henkilökohtaiset tiedot ovat vain jäsenten saatavilla.

Lasten verkkotietosuojalain noudattaminen

Täytämme COPPA:n (Children's Online Privacy Protection Act) vaatimukset; emme kerää tietoja keneltäkään alle 13-vuotiailta. Sivusto, tuotteet ja palvelumme ovat kaikki osoitettu yli 13-vuotiaille, lukuun ottamatta sovelluksen pelitoimintoa, jonka tarkoituksena on opettaa lapsille, mitä tuotteita tai elintarvikkeita on vältettävä ja/tai ei tarvitse välttää.

GDP:n mukaiset oikeutesi henkilötietoihisi liittyen

GDPR:n mukaisesti Euroopan unionissa rekisteröidyillä kävijöillä, jäsenillä ja käyttäjillä on oikeus pyytää meiltä pääsy henkilötietoihin, jotka koskevat sinua koskevia tietoja, muuttaa näitä tietoja tai rajoittaa henkilötietojemme käsittelyä, poistaa ja vastaanottaa kopio tiedoista elektronisesti luettavassa muodossa (datan liikkuvuus). Jos haluat käyttää GDPR:n mukaisia ​​oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: contact@aller-g.app. Käytä otsikkoa "GDPR-pyyntö". Sähköpostisi on sisällettävä riittävän yksityiskohtainen kuvaus GDPR-oikeudesta, jolle pyydät apua, sekä asianmukaiset yhteystiedot. Saatamme joutua ottamaan sinuun yhteyttä saadaksemme lisätietoja. Aller-G ilmoittaa sinulle, jos pyyntösi hyväksyttiin tai hylättiin tai jos siihen sovelletaan poikkeuksia.

Jos olet antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn ja tallentamiseen, sinulla on oikeus (tietyissä olosuhteissa) peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, mikä ei vaikuta käsittelyn pätevyyteen ennen suostumuksesi peruuttamista.

Sinulla on oikeus tehdä valitus maasi valituslautakuntaan, jos uskot, että emme ole täyttäneet henkilötietojesi käsittelyssä GDPR-vaatimuksia.

Sähköposti

Sähköpostit lahjoittajille ja käyttäjille: Aller-G voi liittyä ensimmäisen tai kolmannen osapuolen sähköposti-ilmoituksiin tai peruuttaa sähköpostiviestinnän lukuun ottamatta tapahtumien sähköpostiviestejä, kuten lahjoituskuitteja ja tapahtuman tai ohjelman rekisteröintiin liittyviä tietoja. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: contact@aller-g.app.

Sähköpostit käyttäjille, jotka ovat lähettäneet tietopyynnön: Ihmiset, jotka ovat pyytäneet erityisiä tietoja Aller-G:ltä, kuten esimerkiksi uutiskirjeet jne., hyväksyvät, että Aller-G voi ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse vastineeksi ilmaisista palveluista. CASL- ja GDPR-asetusten mukaisesti käyttäjät voivat liittyä tai peruuttaa suostumuksensa sähköpostin vastaanottamiseen Aller-G:ltä.

Lain sallimissa rajoissa käyttäjät, jotka eivät ole kiinnostuneita uutiskirjeiden tai tarjouksien vastaanottamisesta, he voivat seurata tilauksen lopettamisohjeita Aller-G:n jokaisen sähköpostin alaosassa ja ottaa yhteyttä osoitteeseen contact@aller-g.app.

Käyttäjät, jotka eivät ole kiinnostuneita Aller-G:n lähettämien sähköpostien vastaanottamisesta ollenkaan, voivat seurata tilauksen lopettamisohjeita Aller-G:n jokaisen sähköpostin alaosassa ja ottaa yhteyttä osoitteeseen contact@aller-g.app.

Edellä mainitut ovat esimerkkejä peruutustavoista, eikä ne kuvaa kaikkia peruuttamisvaihtoehtoja Aller-G-verkkosivustolla ja/tai sovelluksessa.

Ruoka-aineallergiatutkimusten ja koulutusviestinnän sähköpostien peruutus

Voit peruuttaa viestintäsuostumuksesi Aller-G:n kanssa milloin tahansa ottamalla yhteyttä osoitteeseen contact@aller-g.app.

Aller-G pidättää oikeuden tunnustaa lahjoituksesi. Jos olet kirjautunut uutiskirjeeseen tai mihin tahansa Aller-G:n julkaisemiin julkaisuihin, voit peruuttaa tilauksesi sähköpostista löytyvien ohjeiden mukaan. Voit myös poistaa itsesi sähköpostilistalta ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse: contact@aller-g.app.

Lähetä meille nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ja ilmoita, mitkä sähköpostit haluat peruuttaa Aller-G:lta. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan jaeta kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi.

Sitoutumisemme tietoturvaan

Aller-G toteuttaa fyysisiä, sähköisiä ja hallinnollisia menettelyjä varmistaakseen, että henkilötietosi ovat aina suojattuja. Palvelimemme sijaitsevat jaetussa ja suojatussa paikassa muualla. Työntekijöiden pääsy henkilötietoihin perustuu vain välttämättömän tiedon tarpeeseen. Kaikki työntekijät ovat tietoisia tietosuojakäytännöstä ja sen päivityksistä tai muutoksista. Työntekijät tunnistavat käyttäjien ja/tai vierailijoiden ja/tai lahjoittajien yksityisyyden säilyttämisen tärkeyden verkkosivustolla ja/tai sovelluksessa.

Lapsesi yksityisyys

Voimme kerätä lapsesi henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite, allergiat, syntymäaika, sukupuoli ja postiosoite, osoittaaksemme ja/tai rekisteröidäksemme hänet (vanhempien suostumuksella) koulutukseen ja oppimissovellukseen ruoka-aineallergioihin liittyen, kuten kouluohjelmat ja/tai pilottisovellusten tai verkkosivustojen pelien kehittämiseksi, tapahtumat, tutkimukset, kilpailut, kommunikointi muiden käyttäjien kanssa, päivitykset hätätilanteissa ensiavulle, henkilökohtaisten valikoiden mukauttaminen.

Lapsesi henkilökohtaisiin tietoihin sovelletaan kaikkia tämän tietosuojakäytännön ehtoja.

Lapsesi henkilökohtaisiin tietoihin sovelletaan kaikkia tämän tietosuojakäytännön ehtoja.

Kaliforniassa toimivien organisaatioiden omistamien verkkosivustojen on noudatettava Kalifornian S.B.27 -asetuksessa kuvattuja tietosuojamenettelyjä, joissa viitataan henkilötietojen keräämiseen ja käyttämiseen suoramarkkinointitoiminnassa.

Kuten tässä käytännössä selostettu, Aller-G: tietosuojakäytäntö pitää sisällään pyyntösi henkilökohtaisista tiedoistasi, verkkoviestinnästä ja sähköpostista sekä puhelinmarkkinoinnista ja vaihtolistan vuokraamisesta.

Jos et halua saada sähköpostia Aller-G:ltä, ilmoita siitä meille sähköpostitse contact@aller-g.app.

Download Aller-G